We hebben een poging gewaagd om de makers van Stadiongebod (ook op Twitter) over te halen om te gaan schrijven voor In de Hekken, maar helaas wilden ze hun eigen koers varen. Aan de ene kant is het jammer, maar aan de andere kant is er op het internet genoeg ruimte voor mooie initiatieven. Stadiongebod is met afstand één van onze favoriete sites geworden en we bezoeken die dan ook dagelijks. De mooie verhalen en prachtige foto’s geven je het gevoel van de ouderwetsche voetbalstadions weer terug. Als je na het lezen je ogen sluit zie je jezelf weer door de woonwijken lopen op wedstrijddag, ruik je de ranzige pisbakken weer (nooit gedacht dat je daar met weemoed aan terug kon denken) en proef je die aftandse broodjes worst weer. Gelukkig krijgen wij van Stadiongebod de ruimte om hier en daar een pareltje van ze te publiceren en daar beginnen we vandaag mee (www.indehekken.nl)

“Toen ontdekte ik indehekken.nl, stadiongebod en alle andere facetten van het Ancient Football in de kansloos ogende counter tegen het Moderne Voetbal”  (Cafebac)

Welkom op dit weblog tot behoud van het voetbalcultureel erfgoed. Ooit begonnen met als doel mijn voetbalreiservaringen aan het internet toe te vertrouwen, heeft Stadiongebod zich inmiddels ontwikkeld tot een gerecht waarvan het basisingrediënt wordt gevormd door de gewijde plaatsen waar wij (twee)wekelijks onze religie belijden.

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of wat dan ook? Mail naar stadiongebod [at] xs4all [punt] nl of stuur een DM naar mijn Twitteraccount @stadiongebod.

Wil je tekst en/of beeld van Stadiongebod gebruiken? Graag. Zorg dan wel voor bronvermelding (en link) en laat me even waar(voor) je het gebruikt.

3 thoughts on “Over stadiongebod

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s